تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الثلاثاء، 6 سبتمبر 2011

السمك السنجاري للشيف شربيني

المكونات :
1 سمكه كبيره قاروص او بوري ( اكبر من 1/2 كيلو )
بصل شرائح - ثوم مفري - جزر مبشور - طماطم ( شرائح منزوعه البذر - كرفس - شطه
كزبره خضراء - زيت زيتون - ليمون - خل - فلفل الوان
ملح - فلفل - كمون
الطريقه :
السمك يكون متنضف و مفتوح من الضهر
اضعه علي صينيه و اضيف جزء من الليمون و الكمون و الملح و الفلفل



في مقلايه على النار اضيف معلقتين زيت و البصل و الجزر  و الكمون  و الثوم و الكرفس و الفلفل الالوان و الطماطم و باقي الليمون


اسويه نص سواء و اضيف الملح و الفلفل و الكزبره الخضراء


اخد  الخليط اضيفه على السمك من فوق و شويه زيت على الوش


ادخل السمك الفرن لمده لا تزيد عن 15 او 20 دقيقه
و بالهنا و الشفا

1 التعليقات :

إرسال تعليق