تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الثلاثاء، 4 أكتوبر 2011

نيويورك تشيز كيك

الوصفه امريكيه 
المكونات : 
كوب بسكويت مطحون -  3 ملاعق كبيره سكر - 3 ملاعق كبيره زبده مذابه
5 علب صغيره جبن فيلادلفيا ( مخلوطه كريمي ) - كوب سكر - 3 ملاعق كبيره دقيق - فانيليا - كوب ساور كريم ( كريما حامضه ) -4بيضات -  / كوب مربي فراوله بدون بذر



الطريقه :
اخلطي (كوب بسكويت مطحون -  3 ملاعق كبيره سكر - 3 ملاعق كبيره زبده مذابه) و افرديها في قاع الصينيه جيدا و اكبسيها باي كوب و انتى بتفرديها  دخليها الفرن 10 دقائق على حراره متوسطه حتى تتماسك





ملحوظه مقدمه الوصفه استخدمت فويل و فردته في صينيه عاديه لسهوله التنظيف و رفع التشيز كيك
ضعي الجبن الكريمي في اناء الخفق ( الجبن في  حراره الغرفه ) و ابدأي باضافه المكونات ( السكر - الدقيق و الفانيليه ) و اضربيهم بالمضرب الهربائي حتى تمام الخلط

اضيفي الساور كريم و عاودي الخلط


خفضي سرعه المضرب الى الادني و اضيفي البيض واحده واحده



ضيفي الخليط النهائي فوق طبقه البسكويت



ضعي المربي على هيئه نقاط على الكريما و بالسكين اعملي تمويجات خفيفه



ضعيها في الفرن لمده 40 دقيقه

ثم برديها و ضعيها في الثلاجه 4 ساعات قبل التقديم و التقطيع

استخدمي حواف الفويل لرفع التشيز كيك و قطعيها و قدميها



الفيديو:

0 التعليقات :

إرسال تعليق