تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الثلاثاء، 1 نوفمبر، 2011

بولونيز اللازانيا ( اللازانيا باللحم المفروم )

من احد الفيديوهات الايطاليه طريقه عمل اللازانيا بالصور و الفيديو





المكونات :
1/2 4 كوب من صلصه البشاميل - 3 اكواب من اللحم المفروم المعصج - 1/2 1 كوب من جبن البارميزان المبشور - 450 جم من ورقات  اللازانيا -  زيت زيتون


 


الطريقه 
احضري صينيه حوالي 8 * 12 بوصه  ( كافيه للكميه بأعلي )
ادهنيها بطبقه من الزيت
ضعي طبقه خفيفه جدا من اللحم المفروم ( او صوص البولونيز )


رصي طبقه من ورق اللازانيا


ادهنيها بطبقه من البشاميل  ثم طبقه من الحم المفروم ثم طبقه من جبن البارميزان



كرري الموضوع حتى يكون عندك 4 طبقات بالاضافه للطبقه الاخيره
لاخر طبقه ضعي على اخر ورقه لازانيه طبقه بشاميل  و طبقه  خفيفه من اللحم المفروم ( لو  تحبي و ممكن تكتفي بالبشاميل ) كفايه تكون اخر طبقه من البشاميل ) ثم رشه من جبن البارميزان



تخبز في فرن لمده ساعه على حراره 160 درجه مئويه
اتركيها ترتاح حوالي ساعه ثم قطعيها و قدميها




الفيديو :

0 التعليقات :

إرسال تعليق