تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الأحد، 11 ديسمبر، 2011

الفطائر الايطاليه المثلثه بحشوات مختلفه ( حلو و حادق )

فطائر ايطاليه شبيهه بالسمبوسك عندنا لكن مختلفه في المكونات مخبوزه في الفرن مع 4 حشوات مختلفه ( 2 حادق و2 حلو ) و لك حريه اختيار الحشوه التي تفضليها


المكونات :مكونات العجينه : 2 و نصف كوب دقيق - 175 جم زبده ( اصبع و نصف ) - كوب جبن ريكوتا
الحشوات :
  •   100 جم جبن جروير - 100 جم لحم مدخن
  • 2 كمثري  - 100 جم جبن فونتانا
  • مربي
  • نوتيللا
الطريقه :
ضعي الدقيق و عليه جبن الريكوتا و الزبد ( مقطع مكعبات في حراره الغرفه ) على طاوله العجن و اجنيها و شكليها على هيئه كره




لفيها ببلاستيك فليم و اتركيها ترتاح بالثلاجه نصف ساعه


اخرجيها من الثلاجه و افرديها على الطاوله ( سمك حوالي 2 ممل ) و قطعيها مربعات ( حواالي 10 سم الضلع ) 


انقليها لصينيه الخبز المغطاه بورق الزبده
قطعي مكونات كل حشوه من الحشوات المالحه لمكعبات صغيره  و ضعي القليل في كل واحده ( جروير و لحم مدخن او كمثري و فونتانا تشيز ) او زي ما تحبي


اضربي البيضه و بالفرشاه مرريها على الحروف لتعمل كماده لاصقه و اثتي الفطائر لمثلثات و ادهنيها من اعلى بالبيضه المخفوقه


اخبزيها في فرن حراره 180 لمده 20 او 25 دقيقه 


كرري نفس الخطوات مع الحشوات الحلوم ( ممكن مربي او نوتيللا ) و كرري كل الخطوات السابقه

 الفيديو :


0 التعليقات :

إرسال تعليق