تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الأحد، 22 يناير، 2012

البيكاتا بالمشروم

المكونات :
قطع اللحم الاستيك متبلة بالملح والفلفل الاسود - مشروم - كريمة طهي - كوباية من صوص الديمي جلاس (يمكن الاستغناء عنه)
بصلة صغيرة جدا جدا - دقيق مخلوط بالملح والفلفل الاسود والقرفة الناعمة



الطريقة
اول حاجة بعد ماتبلنا اللحمة بالملح والفلفل الاسود هانحطها في الدقيق ونشيلها وننفضها منه كويس علشان لما تتحمر الدقيق مايتكتلش




وبعدين نحمرها في طاسة فيها معلقة سمن
ونحمر فيها اللحم واول ما تاخد لون دهبى نشلها هاتكون لسة نص سوى

 


وهانحط مكانها البصلة بعد مانفرمها رفيع اوي طبعا نشوحها في السمن وبعدين عليها الماشروم ونقلب وبعدين نرجع عليها قطع اللحم تاني
وعليها صوص الديمي جلاس




هانسيبها بقي كدة ونوطي النار عليها لغاية مانتأكد ان اللحمة استوت تماما واول ما تستوي هانحط عليها شوية كريمة
بسيييييط ونتركها 3 دقايق مع الكريمة 

 


وتقدم مع الرز الابيض والبطاطس المحمرة

 للاسف لم استدل على الرابط الاساسي للوصفه .. اذا كانت هذه وصفتك برجاء اعطائي الرابط لاضافته

0 التعليقات :

إرسال تعليق