تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الخميس، 26 يناير، 2012

طريقه لطهي الجندوفلي بالصور

 وصفه من منتدي فتكات :
المقادير

كيلو جندوفلى ( بيكون احجام يعنى زى ما تحبى )انا استخدمت حجم متوسط شويه  -حبة طماطم كبيرة مقطعة مكعبات - بصلة كبيرة مقطعة قطع متوسطة - ملح فلفل شطة - فلفل اخضر مقطع و يا سلام لو يكون حراق -  عصير نص ليمونة- عدد 2 فص توم كبير
كوب ماء - ربع كوب زيت او يزيد قليلا

الطريقة
هتغسلى الجندوفلى كويس جدا عشان الرملة اللى فيه 





هتحطيه فى صنية
و تحطى عليه كل المقادير بتعتنا اللى فاتت و اخلطيهم






و متقلبيش تانى عشان قلب الجندوفلى ما يطلعش و تحطيه على النار و تقلبى عشان المكونات تمتزج ببعضه

( و خلى بالك هو هيفتح لوحدة فى السوه و اللى تلاقيها لسه مقفولة بعد السواه متفتحيهاش عشان بتكون مش سليمة

 


و دا مش بيبان الا بعد السوا يعنى تتخلصى منها )
و بعد ما يشرب ميته هيكون بالشكل ده و دوقى احلى جندوفلى

 


 المصدر منتدي فتكات http://forums.fatakat.com/







0 التعليقات :

إرسال تعليق