تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الخميس، 9 فبراير، 2012

طاجن الكاليمارى ( السبيط ) بالصور

المكونات
كيلو كاليمارى - 3 فلفلة اصفرة - 3 فلفلة احمرة - 3 فلفله اخضرة - 2 بصلة كبيرة
3 طماطم جامدين - زيت - كمون - ملح - شطة او فلفل حامى

الطريقه
بسم الله
هنقطع كل المكونات شرايح
هنحط ملعقتين كبار زيت فى التيفال ونحط عليهم البصل


اول مايبتدى يصفر نضيف الفلفل الالوان


نقلبهم على نار متوسطة لحد ما يدبلو شويه
ونضيف الطماطم

ونقلبهم و3 دقايق ونضيف الكاليمارى (السبيط)


وبعد كدا معلقة كمون كبيرة ومعلقه كبيرة ممسوحة ملح وشطة واحلى حاجه لما يكون مشطشط بيبقى تحفه
واقلبهم على النار واسيبهم مدة ربع ساعه واضيف ربع كوبايه مايه لو الماية خلصت
واتابعه


ودا لما استوى حجمة بيقل شوية



واجيب طاجن بيركس او فخار


واحطهم فيه وادخله الفرن تلت ساعه او ربع حسب الحرارة
ملحقتش بقى اصوره لانى اول ماخرج ماقدرتش اتمالك اعصابى وجرررررررى على السفرة
جربوه وصحتين وهنا مقدما

0 التعليقات :

إرسال تعليق