تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الثلاثاء، 21 فبراير، 2012

طريقه عمل طاجن الكاليماري بالخطوات و الصور

المكونات
نصف كيلو كاليمارى منضف و مقطع حلقات - بصلة كبيرة - ثمرة بطاطس -فلفل اخضر و احمر و اصفر مقطع - فلفل حار حسب الرغبة - ... معلقة توم مفروم - معلقة جنزبيل مفروم - معلقة صغيرة كمون - معلقة صغيرة كسبرة -معلقةصغيرة فلفل - نصف معلقة بابريكا - عصير ليمونة - بشر قشر ليمونة - ملح - كوبين عصير طماطم - معلقة زيت ذرة
الطريقه
نضع الزيت فى مقلاة ساخنة
نضيف جميع الخضار و نقلب لمدة 2 دقيقة




نضيف البهارات على الخضار و نقلب لمدة دقيقتين كملن
نضيف عصير الطماطم
نتركها تغلى و تبدا البطاطس فى النضج
عندما تقترب البطاطس من النضج نضع الكاليمارى و نتركه يغلى 5 دقائق مع خليط الخضروات

 


نرفعه بعيدا عن النار و نضعه فى طاجن او صينية
نضعه فى فرن ساخن و نفتح الشواية لمدة 5 دقائق اخرى
نصيحة
بلاش تزودوا السوا علشان يفضل طرى

 


ده شكلها بعد ما طلعت من الفرن و الف هنا
 


المصدر : صفحه اكلات بالخطوات https://www.facebook.com/cookingsteps

0 التعليقات :

إرسال تعليق