تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الأربعاء، 28 مارس، 2012

صدور دجاج مشوية بالتوم و الكسبرة

كيلو صدور طرية - راس توم مفرومة  - نصف حزمة كسبرة خضراء مفرومة - ... معلقة صغيرة ملح
معلقة صغيرة كمون - معلقة صغيرة فلفل اسود - معلقة صغيرة كسبرة ناشفة - معلقة صغيرة بابريكا - عصير ليمونة - معلقة زيت زيتون

نخلط مكونات التتبيلة كلها مع بعض نفتح صدور الدجاج بس مش للاخر
نحشيها بالخلطة و نمسحها بالتتبيلة من برة و نسيبها من نصف ساعة لساعة



فى مقلاة ساخنة نضع معلقة الزيت
نضع صدور الدجاج لنقفل المسام من الجهتين
و نضعها فى صينية و ندخلها الفرن 15 دقيقة لحد ما تستوى

 


نطلعها ترتاح 5 دقايق و نقطعها و تقدرى تقدميها مع سلطة و مكرونة او ارز او بطاطس ودجز و بالف هنا
 

المصدرصفحه اكلات بالخطوات  https://www.facebook.com/cookingsteps

0 التعليقات :

إرسال تعليق