تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الخميس، 26 أبريل، 2012

طريقه عمل السيريال بار

حوالي 2 ك شوفان Old Fashioned Rolled ولا يمكن استعمال الشوفان Instant في هذه الوصفه 1\2 ك بزر عباد الشمس محمص
1 ك لوز شرايح محمص وممكن تستعملي اللوز الصحصح
1\2 ك عسل
1\4 ك سكر بني
2 م ك زبده
فانيلا
ملح
فواكه مجففه ولك حريه الاختيار حسب المتوفر
استعملت الزبيب والكرز المجفف والمشمش المجفف

نضعالشوف ان والوز بالفرن 10 -15 د هو دكر 15 وانا لاحضت انها بعد 10 د تحمصت
الفرن على 350 ف مع التقليب المستمر
انا البزر عباد الشمس كان محمص وجاهز
في مقلاه كبيره نضع العسل والسكر البني والزبده والفانيلا على النار لحتى يذوب السكر
نضيف جميع المكونات مع بعض والفواكه المجففه ونخلطها مع بعض
يجب اضافه الشوفان اول ما يخرج من الفرن يعني نسقي وقتك بحيت يتم ذلك



نمسح صينيه 9x9 انش او 12x7 انش بالزبده
نمد الخليط فيها ونضغط عليه قليلا
ندخل الصينيه الفرن على 350 ف لمده 20 - 25 د
نتركها تبرد ونقطعها
مفيده جدا للاولاد وخاصه انهم بحبوها

 


 المصدر http://www.lakii.com/vb/a-24/a-654702/

2 التعليقات :

بذر عباد الشمس؟؟ اللب بتاعه يعني؟؟
يتحط بقشره؟!!! ازاى

الني مش المتحمص انا شفت حاجه زي كده في فتافيت ل نايجيلا

إرسال تعليق