تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الأربعاء، 9 مايو 2012

كفته الفراخ

المقـــاديــــــــــــــــــر
1ك صدور فراخ مخليه
1 بصله
بشمل تقيل
ملح +فلفل + بهارات فراخ
2 بيضه+ بقسمات
زيت للتحمير
طريقه التحضير(بالصور)

نقوم بسلق صدور الفراخ مثل الفراخ العاديه بالملح والفلفل والبهارات
 
 
ودي صوره الفراخ بعد السليق
وبعد ذلك نقوم بفرمها في المفرمه مع بصله
 
قوم بتحضير البشاميل
زي طريقه البشاميل العاديه بس اهم شئ يكون تقيل زي ما شيفينه في الصوره
 

نقوم بتقليب الفراخ مع البشاميل
مع وضع البهارات وشويه فلفل ولو محتاجه شويه ملح
 
ونصبعها زي ما شيفين في الصوره
 

ونحطها في البيض والبقسماط
 

 
وبعد كدا نحمرها وناكلها

بالهنــــــــــا والشفـــــــا
 

0 التعليقات :

إرسال تعليق