تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الاثنين، 14 مايو، 2012

الروستو من مطبخ بيرو

عرق التلبيانكو

قسمته نصين



وبدأت أخرمه بالسكينة كدة




وعلشان اوسع الخرم .. جبت المعلقة الخشب وبدأت ادخلها فى الخرم الصغنن وهى توسع لوحدها



وجهزت فصوص الثوم ..



وبدأت أحشى الروستو بيه




وبعدين ربطته علشان يحافظ على شكله .. وبما انى ماعنديش 





الخيط الخاص بالطعام فعملته بخيط عادى ومشى الحال الحمد لله
 



وفى ملعقة زيت زيتون أو سمن مسخنة جدا جدا على النار  
أنزل 





فيها الروستو





وعلى كل جهة حوالى 5 او 6 دقائق مع رشة الفلفل الاسود والملح أثناء التقليب 



وهنا لقطة افقية رأسية 



افقية من جهتى رأسية من جهة الروستو
 







وبعدين أحطها فى صينية بايركس وعلى الفرن تكمل سواها حوالى 





ساعتين (كل حسب رغبته) احنا نحبها سوا وسط ممكن تزيدى 





المدة لو تحبيها سوا كامل







وهنا بعد ما طلعت ..

وأغطيها بورق الالومنيوم لمدة 20 دقيقة ترتاح



وابدأ بعد كدة فى التقطيع



المصدر مع بيرو أحلى

0 التعليقات :

إرسال تعليق