تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الثلاثاء، 15 مايو 2012

خليط البان كيك الجاهز


5 اكواب دقيق لكل الاستعمالات
3 ملاعق كبيرة بيكنج بودر (قللت المقدار شوية عن موون)

3 م كبيرة سكر
نصف م صغيرة ملح
1 كوب زبدة مقطع قطع صغيرة (250 جرام)



الطريقة

نضع الدقيق والبيكنج بودر والسكر والملح فى الفودبروسيسور ونخلط



نقطع الزبدة مكعبات




ونضعها على الدقيق




ونخلط حتى يتكون لدينا خليط رملى الملمس





احفظيه فى برطمان او حافظات الطعام لحين الاستخدام

علشان تعملى البان كيك من الخليط اللى جهزناه

هاتحتاجى لكل كوب من الخليط من نصف كوب إلى كوب إلا ربع لبن وبيضة مع فانيليا

الخليط تقدرى تحفظيه فى حافظات الطعام او برطمانات جافة لمدة 6 اسابيع او فى الثلاجة لمدة 3 شهور او فى الفريزر لمدة اطول


المصدر مع بيرو أحلى

0 التعليقات :

إرسال تعليق