تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الخميس، 10 مايو 2012

بطاطس الودجز

لبطاطس دى معروفة بمطاعم الوجبات السريعة
والسر فى المنكهات والبهارات اللى بتضاف ليها

يلا نعملها سوا 
 


بطاطس حجم صغير مسلوقة ومقشرة

بيضة

نصف كوب دقيق مضاف إليه باكو مرقة دجاج فورية أو مكعب مرقة مفتت والبهارات التالية:

ملعقة صغيرة (ملح - فلفل اسود - بصل بودر - زعتر - شطة - بابريكا)

نخفق البيضة بقليل من الفلفل الاسود ونغمس فيها البطاطس

وبعدين نقلبها فى الدقيق المنكه بالنكهات السابقة

 
وتقلى فى زيت غزير حار حتى تحمر


وبعدين نخرجها على ورق نشاف علشان ننشف الزيت الزائد

وعند التقديم

نقسمها نصفين ونغرس فيها خلة اسنان وشريحة زيتون اسود

أو حسب الرغبة فى التزيين



0 التعليقات :

إرسال تعليق