تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الأربعاء، 9 مايو، 2012

فراخ ثري شيفس و الناجتس واصابع دجاج حارة

نصف كيلو فراخ بانيه+حبة بطاطس صغيرة+ليمونة كبيرة+ملح وفلفل+فص توم مبشور كبير+معلق كبيرة نشا
+توست مفروم خشن+بيض +بقسماط+دقيق
الطريقة


نفرم الفراخ نص فرم يعني ما نطحنوش جدا ونضع والتوم المبشور نفرمه معاها علشان ما يبقاش حتت
 
وبعد ما نفرمها نضع عليها النشا وكمان نهرس البطاطس كويس جدا ونحطها علي الفراخ المفرومة
وعصير الليمون معلقة صغيرة مسح ملح وربع معلقة صغيرة فلفل
ونخلط المكونات كويس باليد ونيجي بقه للطريقة
هاتي صينية مدورة 30سم ونفرش فيها كيس بلاستيك وهاتي طبق ماء ونفرد الفراخ كويس ونبلل ايدينا بالماء
ونساويها زي كده


وبعدين ندخلها الفريزر حتي تتجمد وبعدين نقطعها زي كده

وناخد كل مثلث علي الدقيق ثم البيض ثم عيش التوست
 

ملحوظة لازم نفرم التوست خشن زي كده
 
  وبعدين ندخله التلاجة نصف ساعة ليتماسك

وبعدين نقليه علي نار هادية حتي يصبح لونه ذهبي زي كده شوفوا جميل ازاي وكمان مقرمش جدا

 

انا قدمته مع مكرونة وسلطة خضراء بصوا كده

وكمان عملت منه اشكال تانية بس ببقسماط زي كده وديه بقي اصابع دجاج بس حارة ومشطشطة
وحطيت عليه صوص شطه وفلفل رومى قطع زى كده



نفس الطريقة بس قطعتها اصابع وحطيت عليها شطة
 

وعملت منها ناجتس وده شكلهم بعد التحمير وقدمتهم مع كاتشاب
 


2 التعليقات :

روووووووووووووووووووووووووووعه تسلم ايدك يارب وهجربها ان شاء الله

إرسال تعليق