تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الاثنين، 17 سبتمبر، 2012

سمك بورى سنجارى

المقادير

سمكه بورى اى وزن
حبتين طماطم مقطعتين مكعبات صغيره
بصله مقطعه مكعبات صغيره
كوب جزر مبشور
2 حبه فلفل رومى مقطع مكعبات صغيره
ربع كوب عصير ليمون
نصف ملعقه ثوم مفروم
نصف ملعقه زنجبيل مفروم
كمون,فلفل,ملح,كركم


الطريقه
تفتح السمكه من الظهر هكذا


تنضف جيدا باستخدام السكين للوصول الى المناطق المدفونه بين سلسله الضهر وقلب السمكه





نرش السمكه بالكمون والملح ونضيف التوابل المذكوره


ونحضر الخضروات ونضيف عليهم باقى التوابل وعصير الليمون





تغسل بالدقيق والماء جيدا وتصفى من الماء ونضعها فى صينيه مبطنه بورق المونيوم ونستخدم ورق المحارم للتخلص من اى ماء زائد بها





نضيفهم عالسمكه ونضغط بايدنا جيداً




ونضيف زيت الزيتون على الوجه


وندخلها فرن حامى مده نصف ساعه وبعدها نحمر الوجه



0 التعليقات :

إرسال تعليق