تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الأربعاء، 17 أكتوبر، 2012

كيكه النايتي

المقاديـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ر

كوب و ربع دقيق
كوب و نص سكر ناعم او سكر بودرة
5 بيضات
ربع كوب زيت
2 ملعقة سمنة
باكو محسن كيك شيف كيك او بيكنج باودر
فانيليا
كوب زبادى
باكو لبن بودرة
ربع غطاء خل

الطريقة

نولع الفرن علشان يبقى سخن على ما نحضر المقادير
نضرب البيض مع الزيت مع السمن فى الكبة او الخلاط


هنا البيض و ضفنا عليه الزيت و السمن
 

و ضربناهم سوا لغاية لما يتجانسوا
 

هنا البيض و السمن و الزيت ضربناهم كويس اوى
 

و بعدين نضيف اللبن البودرة و ربع غطاء خل


و ضفنا عليهم كوب الزبادى

 
 
و نضربهم كلهكم كويس اووووووووووى

 
و بعدين نضيف السكر شايفين السكر اللى انا حطاه سكر ابيض ناااااااااااااااعم و لو مفيش حطى سكر بودرة


 و بعد ما نضرب السكر نضيف الدقيق و عليه محسن الكيك و الفانيليا

هنا كلهم اختلطوا كويس اوووووووووووووووووووووووووى 
  

حضرى صينية و تكون دهناها سمنة كويس اوى و من جميع الجوانب و نصب فيها الخليط
 

هنا الخليط كله صبناه فى الصينية  
 


و دخلناه الفرن و هو سخن جدااااااااااااااااااااااااااااااا
بس لازم نتابع الكيكة كل شوية لانها بتستوى بسرعة مش بتاخد سوى الكيكة العادية لانها كوب و ربع دقيق بس خلى بالك كويس اوى من النقطة دى

 

و هنا لما استوت و لونها بقى دهبى و ريحتها تجنن
 

و دى صورة تانية للكيكة
 

و طبعا تسيبيها لما تبرد و تقطعيها
 


شايفين مش لازقة فى الصينية ازاى و قعر الكيكة محمر و جميل ازاى
 


بصى الكيكة هشششششششششششششششششششة و جميلة جدا

على فكرة انا المرة دى عاملاها سادة و فى مرات كتير بعملها محشية بتكون رائعة

 


المصدر http://forums.fatakat.com/thread3056525

0 التعليقات :

إرسال تعليق