تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الأحد، 11 نوفمبر، 2012

صينية بطاطس باللحمه في الفرن


صينية بطاطس باللحمه في الفرن

*المقادير:_
4 حبات بطاطس مقطعه حلقات
7 فصوص ثوم مقطعه وليست مفرومة

عصير كوب طماطم
مرقة لحم ولو مافيش يبقي مرقة فراخ
بصله كبيرة مقطعه حلقات "دواير"
قطع لحم مسلوقة
ملح-فلفل اسود- ملعقتين كبار زيت
هحط البصل مع ملعقين الزيت في الطاجن ع نار متوسطة


مجرد ان حلقات البصل تفك مش شرط تدبل ..المهم انها تبتدي تفك ..احط ع طول الثوم المقطع بالششكل ده لانها لو دبلت مش بتدي طعم حلو



واقلب دقيقة بس ..واضيف البطاطس وارش عليها الملح والفلفل الاسود واقلب دقيقين او تلاتة مش اكتر




وبعدين اضيف عصير الطماط الفريش وازود الشوربة واظبط الملح




بعد ما اكون حطيت الطماطم والشوربة اضيف معاهم قطع اللحمه المسلوقة بالشكل ده ..واغططي عليهم لغايه ما تغلي كويس ..وبعديها ادخلها الفرن اللي اكون مسخناه من شوية عشان تكمل سوا وتحمر الوجه




وده شكلها بعد ما طلعت من الفرن ..وبالهنا والشفا :)


المصدر  

0 التعليقات :

إرسال تعليق