تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الأحد، 25 نوفمبر، 2012

القرنبيط المقلي من مطبخ لك

القرنبيط ( الزهره ) المقلي من  سوزان الشافعي ..
مطبخ لك
يسلق في ماء وملح بعد التقطيع
 
 
خليط البيض عباره عن
٢ بيضه
حوالى نصف كوب دقيق اقل شويه او اذيد شويه
كزبره خضراء مقطعه صغير
وحده طماطم مبشوره وممكن شويه حليب
ملح وفلفل وكمون وكزبره ناشفه


 
نخلط جميع المكونات ما عدا القرنبيط مع بعض لحد ما يكون عندنا خليط غليظ شويه
نغمس القرنيط فى الخليط


 
وبعدين اغمسه بالدقيق وعليه شويه نشا وساعات بضيف مع الدقيق شويه سميد بسبوسة وشويه بقسماط ناعم زي البروست وممكن يقلي من غير دقيق



 
نحمره فى زيت





المصدر

0 التعليقات :

إرسال تعليق