العنوان 1

ضع نص هنا

العنوان 2

ضع نص هنا

العنوان 3

ضع نص هنا

العنوان 4

ضع نص هنا

العنوان 5

ضع نص هنا

تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الثلاثاء، 30 أكتوبر 2012

كب كيك محشي بالتويكس لفروحه الامارات

 كب كيك محشي بالتويكس لفروحه الامارات






















المصدر http://frooha.com/

كيكه الزبادي لفروحه الامارات

كيكه الزبادي لفروحه الامارات










  






المصدر http://frooha.com/

سمك كسكوومري في الفرن


لمقادير:_

اكيلو كسكومري متملح "بالثوم- -ملح-الفلفل الاسود- كمون- نص ليمونة " ويكون متفتح من ادام بالسكينة واسيبة سليم من عند الظهر بحيث السمكة متفكش من بعضها...او افتحه من الضهر زي ما تحبي -
كوب عصير طماطم فريش او 2 حبة طماطم مبشورة
بصلة كبيرة مفرومة "مبشورة"
ليمونة كبيرة
ربع كوب زيت


هنا السمك طبعا نظفته وغسلته


هنا فتحته ممكن تفتحيه من قدام او من الظهر بس طبعا تسيبي حزء ماسك مع بعضه متفصلهوش نهائي عن بعضة وملحته بالملح-الفلفل الاسود-الكمون-الثوم-نص ليمونة

 


الطريقة:__
نرص السمك المتملح ف الصينية ونعصر االبصل عليه ونحتفظ بالبصل بعد ما عصرناه واحط نصف كوب او اقل شوية زيت لزيت ع السمك



نحطه ع نار هادية خالص ع عين البوتاجاز عشان يستوي بمزاج هياخد تقريبا عشر دقايق..او دخليه الفرن ع طول

 


.واول ما تلاقيه استوي وشرب مايته واحمر شوية من الفرن ضيفي عليه الطماطم وبشر البصل اللي عصرته ف الاول .. وعليهم شوية توابل "ملح-فلفل اسود-كمون-مطحون الحبهان وورق اللورا-".......بس خالي بالك ...لازم تحطي البصل مع عصير الطماطم ع نار هادية لمده 10 دقايق او لحد ما تحسي انهم اتسبكوا كويس و مايتهم تنشف ويديوا نكهه حلوة للسمك ....اوعي تنسي تحطيهم ع السمك من غير ما تحطيهم ع النار :)

 


وتدخليهم الفرن لحد ما الوش يحمر وينشف شوية متقلقيش هو من جوه طــري وطعمه تحـــــفـــة وخفيف اوىىىى ..جروبوه وان شاء الله هتدعولي ^__^

 
 المصدر