تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الخميس، 28 فبراير، 2013

ارز بخارى على طريقة زينب زياد

مج ونصف ارز بسمتى منقوع فى ماء فاتر لمده نصف ساعه
بصله صغيرة مفرومه ناعم
جزر مبشور نصف
زبيب حسب الرغبه
ملح - فلفل - بهارات كبسه - ليمون مجفف - قرفه خشب - قرنفل - كركم - حبهان سليم


 
بتقلى البصله فى الزيت وتنزلى عليها الجزر



 
تقلبى الجزر مع البصل شوية



وبعدين تنزلى بالبهارات




 
وتقلبى الرز كويس


 
واول ما المايه تتشرب توطى



و بالهنا و الشفا
 صاحبه الوصفه

0 التعليقات :

إرسال تعليق