تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الجمعة، 22 فبراير، 2013

فراخ كنتاكي وارز الريزو والكول سلو والبطاطس بالصور و الخطوات

فراخ كنتاكي وارز الريزو والكول سلو والبطاطس 
الفراخ الكنتاكي

اولا التتبيلة

فرخه مقطعة ل 8 قطع

التتبيلة دة خلط جاهزة من عند العطار وممكن نستبدلها ب ( معلقة جنربيل + معلقة توم بودر + بصل بودر + صوص حار + ملح + فلفل اسمر


 
انا اخدت شوية من التوابل ودوبنتها في شوية مية ضغيرة وسحبتها في سرنجة ونحقن بها الفراخ عشان التتبيلة تبقي بداخلها


 
دة الفراخ بعد اللتبيلة جزء سبايسي وجزء بارد عشان اولادي ونسبها ليلة او 6 ساعات في التتبيلة


 
دة الفراخ بعد اللتبيلة جزء سبايسي وجزء بارد عشان اولادي ونسبها ليلة او 6 ساعات في التتبيلة

 
الكول سلو

كرنب مقطع + جزر مبشور + سكر + مايونيز

وممكن تبدلى السكر بمعلقة عسل و ده افضل لو متوفر لان السكر بيخللى الكول سلو بيفقد ميته فى التلاجه ولما بنيجى نستعمله نحس انه دبلان


 كله مع بعض ودة شكلها


 
البطاطس عشان تبقي مقرمشة

تقطعها ونحطها في مية وخل ونسبها شوية



 نقليها نصف قلية وممكن تتخزن علي كدة في الفريزر

 
وبعد ما تبرد نقليها تاني هاتبقي مقرمشة


 

ارز الريزو

المقادير

2 كوب ارز
بصلة
صدر فرخة مقطع
صويا صوص وممكن نستغني عنة
مكعب مرق
 

 نشوح البصل وبعدين نحط الفراخ


  
ونسبها تستوي شوية


 
نحط المية والمكعب والملح والفلفل والصويا صوص ونسيبة يغلي


 
نحط الارز ونسيبة يستوي





 
نيجي للقرمشة بقي

ربع كيلو دقيق نحط علية معلقة توم بودر + بصل بودر + جنزبيل بودر + ملح + فلفل + معلقة بيكنج بودر

ومية ساقعة جدا


 
نحط الفراخ في الدقيق ونشربها من الدقيق كويس


 
ومن الدقيق علي المية


 
ومن المية علي الدقيق تاني ونشربة الدقيق كويس ودة مهم



 
زيت ساخن للقلي


 
والفراخ من الدقيق علي الزيت ونهدي النار وممكن نغطي عشان الفراخ تستوي كويس وبعد نعلي النار تاني


 
الفراخ بعد القلي


 
زوووووووووووووووووووووووم


 
الفراخ بعد القلي اللون الفاتح دة الفراخ الباردة الاحمر دة السبايسي



 فراخ كنتاكي وارز الريزو والكول سلو والبطاطس بطريقة شيف محمود عطية

 صاحبه الوصفه

0 التعليقات :

إرسال تعليق