تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الاثنين، 25 فبراير، 2013

صينية فراخ بالبطاطس البيضاء

المقادير :
بصلة متوسطة طماطم و فلفل و جزر و ملح و فلفل


هتخلطيهم كلهم مع بعض كويس اوى و تتبلى بيها الفرخة بالكامل




 
و تحشيها من اى حطة مفتوحة فى الفرخة علشان طعم التتبيلة يبان فى اللحم و الاحسن تفتحى الفرخة زى ما انا عملاها او تقطعيها اربع اجزاء او على حسب افراد الاسرة




 
هتسبيها فى التتبيلة دى ساعة






 
و بعد كدة تشيلى الفرخة و تقطعى بطاطس و تحطيها و فوقيها الفرخة







 
للتزيين شرائح الفلفل و الطماطم و الجزر







 
و تدخليها الفرن لو عملاها صحيحة زى ما انا عملاها كدة بسكيينة ادخلى بيها عند مفاصل الفرخة يعنى بين الصدر و الورك و بين الدبوسة و باقى الورك و هكذا






 
و تدخا الفرن درجة حرارة عالية و هى هتنزل كايتها لوحدها و الصوص دة جميييييييييييل






 المصدر


0 التعليقات :

إرسال تعليق