تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الخميس، 28 فبراير، 2013

ورقة لحمة بطريقة سهلة وجميلة جدا

ورقة لحمة بطريقة سهلة وجميلة جدا
 هنا دى شرائح من اللحم من اى مكان تحبوة حسب الرغبة دى من منطقة السن
نتبلها بملح وفلفل


 فى طاسة او صينية نضع معلقة زيت او سمن ونشوح اللحم على نار عالية

 
ولما نخلص الكمية نحطها تانى فى الصينية نفسها اللى شوحنا فيها اللحم ونضع عليها خلطة عبارة عن (بصلتين كبار مقطعين نضعهم فى الخلاط مع عصير ليمونة وكوب ماء ونضربهم فى الخلاط ) ونصبهم على اللحم ونتركة يستوى كويس انا بحب اسويها قبل ما ادخلها الفرن مع البطاطس كدة اضمن وطعم احلى كتيييييييير\


 
ودة شكلها بعد ما استوت


 
هنا انا قطعت بطاطس حلقات مع بصلة شرائح مدعوكة بملح وفلفل مع حبة واحدة طماطم مكعبات صغيرة وفلفل اخضر مكعبات وجزرة مبشورة الكميات مفتوحة حسب الرغبة ونقلبهم كويس


 
هنا طبعا انا معنديش ورقة لحمة بس جبت ورق زبدة وفوقة ورقة فويل انا هنا هاعملها زى الوجبات كل واحد وجبة منفردة وطبعا ممكن كلة فى واحدة كبيرة بس حسب الرغبة


 
هنا نحط نقطة زيت صغيرة ونحط كمية من خليط البطاطس حسب الرغبة وفوقها شريحة من اللحم مع جزء من الصوص اللى بيطلع من اللحم بالشكل دة مع رشة ماء علشان البطاطس تستوى


 
ونقفل كويس الفويل وبعدين ورق الزبدة بالشكل دة وندخلها فرن حار بتقعد حوالى ساعة او ساعة الاربع حسب الكميات


 
ودة شكلها بعد ما استوت وبالف هنا رائعة جدا جدا


 المصدر

0 التعليقات :

إرسال تعليق