تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الأربعاء، 13 مارس 2013

بسبوسه تجنن من ايدين زينب زياد


المقادير :-

50 جم عسل ابيض او شربات تقيل حوالى نصف كوب

500جم سميد أو سمولينا

نصف ملعقه بيكنج بودر ويعادل نصف باكت

نصف كوب سكر كبير
نصف مج كبير ماء
كاجو للتزيين
نصف كوب سمن كبير سايح
2 ملعقه زبادى

لعمل الشربات الخفيف
2 كوب سكر
2 كوب ونصف ماء
عصير ليمون


بخلط السميد والبيكمج بودر لوحدهم الاول

وبخلط السمن والسكر والعسل الابيض والماء لوحدهم

وبعدين ضيفتلهم معلقتين زبادى





بضيف المقارير السائله على المقادير الجافه




واقلبها برفق



قلبيها برفق  :

D


بدهن الصنيه طحيييييييييييييينه




واحط الخليط عليها من غير مااقلب ولا اضغط




زوقته اى كلام كده :D

وانا بشتغل فيها كنت مسخنه الفرن
وبعدين حطيتها وهو سخن اوى وبعد عشر دقايق وطيت النار
تقريبا اخدت 35 دقيقه




عملت شربات خفيف




سقيتها بالشربات

علشان تعرفى انها نجحت  يبقى هتشرب الشربات ده كله :*



 شربت الشربات كله :*


 قطعتها مربعات :)

 
اتفضلوا بالهنا والشفا :)



0 التعليقات :

إرسال تعليق