تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الاثنين، 18 مارس، 2013

تمليح و تخليل اللفت بالصور و الخطوات

تمليح و تخليل اللفت بالصور و الخطوات من زينب زياد

بنشف اللفت كويس جدا بس مبقشرش الجزء البنفسجى ده منه هو ده اللى بيعمل اللون
دول نصف كيلو لفت

 
بقطعه بالشكل ده


 

 جهزته فى طبق


 حضرت هنا مجين مايه وكل مج عليه 2معلقه ملح كبيرة

وعلى فكرة اللفت ده كميته نص كيلو


 
حطيته فى البرطمان وسبته


 
وده شكله بعد اسبوع


صاحبه الوصفه

0 التعليقات :

إرسال تعليق