تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

السبت، 30 مارس، 2013

عمل النسكافية برغوة من مطبخ ايه

المقادير :-

كوب نسكافية
كوب ماء من الحنفية عادي
كوب سكر


 في خلاط العصاير نحط النسكافية بالشكل ده

 
وبعدين السكر حببات رفيعه


 
وهنا عليه كوباية الماية


 
وتضربيهم في الخلاط كويس جدااا لمدة 7 دقايق او عشرة متواصلة لحد ما تحسي انه بقي لونه فاتح وبقي كريمي


 
وتحطي في علبة مناسبة للمقدار بالنظر كده ....وتدخليها الفريزر لحد ما يتجمد كويس اوىى


 
وتطلعيه وهو مجمد وتاخدي منه ملعقة صغيرة مترروسة "مليانة" وتحطيها وممكن تزودي سكر في حدود نصف ملعقة لكن لو بتحبي سكر قليل زي حطي ربع ملعقة :))) وملعقة صغيرة لبن بودرة وتحطي الماية السخنة بالتدريج وتقلبي


 
وهيبقي بالشكل ده ان شاء الله :)) وبالف هنا


 
وممكن ترشي ع الوش حبيبات بسيطة من النسكافية :)


 المصدر
 

0 التعليقات :

إرسال تعليق