تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الأحد، 31 مارس 2013

صدور فراخ محشية سوسيس

صدور فراخ محشية سوسيس

المقادير
سوسييس
فلفل رومي
جبن موتزريلا
وزيتون اسمر حسب الرغبة


\
 صدور فراخ تتبل بملح وفلفل وبهارات فراخ ولمونة سبتها ليلة في التلاجة

 
يشوح بصل وبعدين ننزل بالفلفل والزيتون واحط فلفل وملح


 
ندق الفراخ


 
ونضع الحشو والجبنة الموتزريلا ونقفلها بخلة خشب


 



نحمرها في زيت

 
وبعدين نحطها في صينية ونحط ربع كوب مية وتغطي بفويل وتدخل الفرن لمدة 25 دقيقة ووبعدين اشيل الفويل وادهن زيت بفرشاة عشان تتلمع واسيبها تحت الشواية ثواني




 الفراخ من الداخل بس رووووووووووعة

 الوصفه ل
 

0 التعليقات :

إرسال تعليق