تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الاثنين، 4 مارس، 2013

بالخطوات تدميس الفول

فول مدمس من مطبخ Zeinab Ziad

 حضرت من بالليل 2 مج فول وبعدين هنقعه فى مايه

 
نقعته تقريبا حوالى 10 ساعات


 
ضيفت 1 كوب عدس اصفر مغسول و5 فصوص توم و عدد 1 جزر مقطعه صغير



 
وبعدين حطيت حوالى 7 مج مايه علشان مش عاوزة ازود مايه تانى

وبعدين نار هاديه جدااااااااااااااااااااااااااا لحد لما يخلص تقريبا هيقعد 4
ساعات


 
وده بعد ما استوى تقريبا قعد 4 ساعات ع النار

واخر حاجه بعصر ليمونه علشان ميغيرش لونه


 
وده شكل طبق الفول بيوووووووووووووووور بدون اى اضافات

ممكن تعملى فول بالطماطم والصلصه وفى ناس بتحط بصل

بالهنا والشفا


 صاحبه الوصفه

0 التعليقات :

إرسال تعليق