تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الاثنين، 18 مارس 2013

سبانخ تقليديه للمبتدئات :) من مطبخ زينب زياد

سبانخ تقليديه للمبتدئات :) من مطبخ زينب زياد
المكونات : ربطه سبانخ كبيرة مفرومه
فصين توم مفرومين
عصير طماطم
السبانخ مضاف اليها شبت وكسبره خضرة

ملح - فلفل - كسبرةة ناشفه


 صورة السبانخ عن قريب مازالت تحتفظ بخضارها بعد ما طلعتها من الفريزر ومعاها بصل مفروم وتوم مفروم

 
معلقتين زيت


 
بضيف البصل ةالتوم واقلب كويس ياخدو لون بسيط


 
بضيف السبانخ


 
بقلبها كويس واسيبها تنزل ميتها


 
بقلب كويس واسيبها تنزل ميتها


 
ميتها خلصت وانزل بعصير الطماطم


 
بضيف اللحمه بعد ما سلقتها سلق كامل


 
ومغرفه شوربة لحمه عليها



 
معلقه سمن ثوم مفروم كسبره ناشفه
واحلى طشة :)


 
بالشكل ده واحطها على السبانخ


 
وووووووووووووووووااااااااااااااااااااوووووووو على ريحتها


 
شكل الطبق النهائى :)



 المصدر

0 التعليقات :

إرسال تعليق