تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الأربعاء، 27 مارس، 2013

طاجن بحريات بلسان العصفور من زينب زياد

طاجن بحريات بلسان العصفور من زينب زياد
دى البحريات اللى انا هستخدمها وكلها مستويه
يعنى السمك متشوح فى مقلايه ومقطعاه قطع
الجمبرى متشوح فى مقلايه مع معلقه توم وطبعا فى ملح وفلفل
والسيبيا مقطعه قطع صغيرة ومسلوقه كمان


 
جهزت بصلايه ترنشات - فلفل الوان - كوبايه عصير طماطم ملح - فلفل - مكرونه لسان العصفور متحمره بدون زيت


 
رصيتهم فى الطواجن بالشكل ده


 
حطيت المكرونه مع الصلصه خمس دقائق تسخن بس ع النار


 
وبعدين وزعتها على الطواجن بالشكل ده
ودخلتها الفرن لمده نص ساعه تقريبا


 
وبالهنا والشفا :)


 المصدر

0 التعليقات :

إرسال تعليق