تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الأربعاء، 10 أبريل، 2013

كبدة الدجاج بدبس الرمان من مطبخ سمر

المقادير
طبق كبدة دجاج مسلوقة مع شوية كركم وكمون وفلفل اسود وملح وم ص خل ابيض ومصفاة
نص كوب دبس رمان /ربع كوب صويا صوص/عصير ليمونة
بصل /فلفل بارد شرايح وفلفل حار حسب الرغبة
رشة بهارات مشكلة وفلفل اسود وملح


 
اول شي بنقلي البصل بشوية زيت زيتون لغاية ما يبدا يدبل


 
وبعدين بنضيف الكبدة والفلفل وبنرش البهارات والملح ونقلب شوية


 
بعدين نضيف الدبس مع الصويا صوص وعصير ليمونة ونخلي الكبدة مغطيه و تغلي علي نار متوسطة لغاية ما يثقل الصوص (يثخن) حوالي ٢٠ دقيقة مع التقليب كل ٥ دقايق


 
وتقدم مع الخبز والبطاطا المقلية
وصدقوووني طعمها كتير طيب وحموضة الدبس اعطتها لـذة مش طبيعية :)
جربوووها


الوصفه من مطبخ سمر علي الفيس بوك

0 التعليقات :

إرسال تعليق