تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الثلاثاء، 2 أبريل، 2013

صوص شيكولاتة ميروار

المقادير
240مل كريمة خفق +2معلقة كبيرة عسل جلوكوز +2معلقة كبيرة سكر +75جرام زبدة بما يعادل مكعبين فى حجم مكعب جبنة كيرى +285جرام شيكولاتة خام



 الاول نضع الكريمة مع السكر مع الجلوكوز على النار واول ما يغلى

 
دة شكلها


 
نضيف الشيكولاتة والزبدة ونقلب الى ان تتجانس جيد ا


 
ودة شكلها بعد الخلط تترك تبرد خالص


 
ودة شكلها النهائى كل ما تقعد كل ما تتقل وتستعمل فى تغطية التورتات الشيكولاتة


 المصدر
 

0 التعليقات :

إرسال تعليق