تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الجمعة، 12 أبريل، 2013

التراميسيو الايطالى من شيماء رضوان بالصور و الخطوات

المقادير ( لعمل صنية صغيرة )
5 صفار بيض 
نصف كوب سكر
ملعقة صغيرة فانيليا
2 كوب جبن مسكربون
3 كوب كريم شانتيه ( كريمة مخفوقة )
كوب قهوة اكسبرسو معدة مسبفا
بسكوت ليدىفينجر حوالى عبوة واحدة
شيكولاتة بودرة ( كاكاو )
الطريقة
نخفق البيض والفانيليا والسكر 
 
ونسويهم على بخار ماء لمدة 10 دقائق مع التقليب المستمر 


 
الى ان ينضج ويصبح بهذا الشكل 

 
ثم نضيف الجبن الى خليط البيض بعض ان يبرد قليلا ونقلبهم

 
 ثم الكريمة تدريجيا مش مرة واحده






 
نغطص البسكوت سريعا فى القهوة ونرصه فى الصنية 


 
ثم طيقة من الكريمة

 
تم الكاكاو

 
ثم بسكوت مرة اخرى ثم كريمة ثم كاكاو ( ممكن تتركى اخر طبقة من الكاكاو فبل التقديم مباشرة
ونتركه فى الثلاجة لحين التقديم 



 
قبل التقديم نرص بسكوت على اطراف الكيك ( لو بتحبيه مقرمش لكن لو بتحبيه طرى ضعيه فى الصنية من البداية )
ثم يزين بالطريقة اللى تحبيها

 
ثم يقدم التراميسيو بالهنا والشفا 


المصدر http://yamy-kitchen.blogspot.com

yamy's kitchen
 

0 التعليقات :

إرسال تعليق