تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الثلاثاء، 2 أبريل، 2013

طريقه عمل اسباجيتي بولونيز

هنا نضع اناء على النار فية ماء وشوية ملح ونتركة يغلى واول ما تغلى نضيف المكرونة الاسباجتى ونتركها حتى تسلق

 
وهنا نضع فى اناء اخر معلقة كبيرة زبدة او سمنة واول ما تسخن نزل عليها بعصير الطماطم مع معلقة كبيرة معجون طماطم ونتركة يتسبك طبعا مع ملح وفلفل اسمر


 
وهنا نعصج لحمة مفرومة ببصل وملح وفلفل


 
ودة شكل الطبق النهائى نضع كمية من المكرونة وهى سخنة نصفيها من اماء طبعا ونضع فوقها صوص الطماطم ثم اللحم او العكس مع رشة جبنة مبشورة اى نوع تفضلونة انا هنا حطيت رومى وكمان فلفل اخضر مقطع صغير من باب التزينن وبالهنا


 المصدر
 

0 التعليقات :

إرسال تعليق