تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الجمعة، 19 أبريل 2013

كيك اليوسفى بالخلاط .. بالصور و الخطوات


المقادير:
1,5 كوب دقيق
2 م ص بيكنج بودر
نص كوب لبن ..نص كوب سمن
2 قشر يوسفى
كوب سكر
3 بيضات و فانيليا


الطريقة:
هتضربى فى الخلاط البيض و السكر و الفانيليا و السمن و اللبن و قشر اليوسفى ....حتى التجانس..
فى وعاء هتضيفى الخليط ثم تضيفى المكونات الجافة (الدقيق و ال بيكنج بودر منخولين طبعا)
 



و بالمضرب اليدوى اخلطى المقادير جيدا ...
 

ضعى المقدار فى قالب مستطيل مدهون بسمن و رشة دقيق
 


و يدخل الفرن اول ربع ساعة على درجة عالية و بعد كدة قللى درجة الحرارة ربع ساعة كمان..
متفتحيش علييه قبل نص ساعة ..
 

و يقدم بالهنا
 
 المصدر
 

0 التعليقات :

إرسال تعليق