تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الجمعة، 12 أبريل، 2013

الفشة بالبصل من مطبخ شيماء رضوان

الفشة هى الرئتين للبقر او الغنم
المقادير والطريقة مع بعض
على حسب الكمية اللى هتستخدميها
اول حاجة نغسل الفشة كويس ويبعدين نغليها الفشة فى ماء مع بعض فصوص من الحبهان وورق اللاورا لمدة 10 دقائق تقريبا
 

 
نصفى الفشة من الماء

 
نحمرها مع فلفل اسمر وكمون وكزبرة وحبهان وقرفة مطحونين فى قليل من الزيت او السمن

 
نضيف عليها كثير من البصل والثوم ونفلبهم سويا لبضع دقائق


 
ثم نضيف الماء ونتركها الى ان تنضج ويجف ماؤها ثم نضع الملح ونضيطه على حسب رغبتك


 
 وتقدم بالهنا والشفا


المصدر http://yamy-kitchen.blogspot.com

yamy's kitchen
 

0 التعليقات :

إرسال تعليق