تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الأحد، 12 مايو 2013

كبيبة الارز والبطاطس من لؤلؤه 2005


كبيبة الارز والبطاطس

كوب ارز بسمتي
2 حبة بطاطس
م ك ملح _ ربع ملعقة كركم _ نصف ملعقة بابريكا _
نصف ملعقة كمون _ ربع ملعقة فلفل ابيض
الحشوة :
300 جرام لحمة مفرومة (استعملت دجاج مفروم )
2 بصلة مفروم خشن
نصف ملعقة لومي مطحون
م ص ملح _ بابريكا _ فلفل اسود

الطريقة :

نسلق الارز والبطاطس نص سلقة 10 دقائق تقريبآ مع التوابل
ونتركهم يبردوا ثم نفرمهم مع بعض ونحشيهم باللحمة المفرومة

نسلق الارز والبطاطس نص سلقة 10 دقائق تقريبآ مع التوابل
 
 

 ونتركهم يبردوا ثم نفرمهم مع بعض ونحشيهم باللحمة المفرومة

 

 
نجهز العصاج ونتبله
جرام لحمة مفرومة (استعملت دجاج مفروم )
2 بصلة مفروم خشن
نصف ملعقة لومي مطحون
م ص ملح _ بابريكا _ فلفل اسود




 
نحشيها ونرصها بصينية لو حابين نفرزنها وندخلها الفريزر وعندما تجمد نجمعهم باكياس




 
تقلى وتقدم






 المصدر