تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الثلاثاء، 21 مايو، 2013

مافينز الفراولة من مطبخ شاهي


2 كوب دقيق
2 بيضة

نصف كوب زبدة
كوب و نصف سكر
ملعقة كبيرة بيكنج بودر
ملعقة صغيرة فانيلا
كوب حليب
رشة قرففة
فراولة مقطعة قطع صغيرة
 

 نضرب السكر و الزبدة و البيض و الفانيلا والقرفة فى خلاط العصير الى ان يتضاعف حجمة و يصبح كريمى

 
ثم نضيف الدقيق المنخول مع البيكنج بودر بالتبادل مع االحليب


 
ثم نضيف الفراولة اخر شىء


 
و نقلب براحة جداا بالملعقة


 
نصب خليط الكيك فى صينية الكب كيك

تخبز فى فرن ساخن على درجة حرارة متوسطة

انا الفرن عندى بالارقام و بتككون درجة الحرارة 4 مناسبة جداا
تقريبا 180 فى الفرن العادى


 
هنا المافينز استوى


 
نتركهم يبردون على شبك


 
شايفيين شكلها من الداخل امممم

عاوزة اقولكم بجد والله هشة جدا جداا فوق الوصف و مش بشكر فى نفسى والله بس لما تجربوها هتصدقونى


 
دى بقى خطوة اضافية من عندى و مش اساسية خالص فى المافينز لان المافنيز الاصلى مش بيتزيين بالكريمة شانتية
بس انا بحب طعمة مع الفراولة فضيفت


و كمان حباب فراولة فريش فوق الكريمة

 
 
شافيين شكلهم كيوت و جميل ازاى ما شاء الله


 الوصفه من