تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الأحد، 19 مايو 2013

مكرونة بالسجق بالصور و الخطوات

فى ملعقتين زيت نشوح بصلة متوسطة

 
ثم نضيف السجق المقطع دا حاولى نصف كيلو سجق


 
نقلب جيداا و اول ما يتغير لونة نضيف فلفل اخضر و ملعقة كبيرة صويا صوص +ربع ملعقة صغيرة ثوم بودر بابريكا و رشة قرفة و محل و فلفل اسود


 
ثم طماطم مكعبات و ملعقتين كبار كاتشب ممكن صلصة عادية بس الكاتشب اخف


 
ثم جيدا و نتتركها على نار هادئى حتى ينضج السجق تماما


 
نسلق مكرونة اى شكل بنحبه و نضعها فى صينية مدهنة زيت و نضيف عليها السجق و ملعقتين كمان كاتشب و نقلب جيداا


 
ثم الجبنة الموزارلا و ندخلها الفرن 10 دقايق عشان تسخن تانى و تاخد لون دبهى بسيط


 
هنا لما طلعت من الفرن


 
و تقدم



الوصفه من