تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الثلاثاء، 21 مايو، 2013

شوربة لسان عصفور (دايت)

من ريهام مسعد :
شوربة لسان عصفور دايت
تابعوا الطريقة بالخطوات المصورة........
عملت شوربة لسان عصفور بطريقة جديدة وجميلة جدا وتنفع للى عامليين دايت واللى مبيحبهوش الدهون كتير فى الأكل

\
اول حاجه عملتها حطيت لسان العصفور فى صنية و وزعتهم كويس وبعدين شغلت شواية الفرن وحطيتة الصنية تحتها لمدة عشر دقايق ....


 
بعد العشر دقايق طلعته وبئا باللون دا متحمص وجميييل


 
كنت انا مجهزة مية على النار وقطعت فيها فلفلاية وطمطماية صغيريين ومعاهم مرقة دجاج


 
ولما الميه بدأت تغلي حطيت لسان العصفور المتحمص تحت الشواية
وسبتهم يغلوا حوالى ربع ساعه لحد مالسان العصفور استوي


 
و لما يقرب يستوي هاتى معلقه كبيرة وشيلي طبقة الدهون اللى فى مرقة الدجاج هتلاقيها عايمه على الوش


 
ودا شكله بعد مااستوى
والغريب انه احلى مييييييت مره من لسان العصفور اللى بيتحمر فى السمنه حتى كمان موش عليه طبقة الدهون الرخمه اللى بتكون عليه من فوق دي


 
السعرات الحرارية فى الطبق دا
الطماطم والفلفل حوالي 5 سعرات حرارية
مكعب الماجي فيه 23 سعرة حرارية وفى الطبق دا حوالي 8 سعرات حرارية
حطيت على المقدار كله 80 جرام لسان عصفور ب200 سعره حرارية والمقدار يكفي 3 يعني اللى فى الطبق كان حوالي 65 سعره حرارية

اجمالي السعرات الحرارية فى طبق شوربة لسان العصفور (دايت) =78 سعرة حرارية


الوصفه من