تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الخميس، 23 مايو، 2013

فراخ مسلوقة و متحمره في الزيت بطريقة مختلفة


عندك فراخ مسلوقة وعايزة تعمليها بطريقة مختلفة..تابعي الخطوات


دي عندي نص فرخة سلقتها سلق عادي وبعدين قسمت الصدر اتنين والورك اتنين وجناح عشان متكونش كبيرة اوي


 
هنا تبلتها لمدة ساعة ببصلة مفرومة وملح وفلفل وخل وسيبتها تتشرب التتبيلة


 
جهزت الخلطة بتاعت التغليف
دقيق عليه مية يكون قوامة وسط يعني يمسك في الفراخ وعليه ملح وفلفل وبابريكا وبهارات
وعندي بقسماط



 
هنا عملتها بخلطة الدقيق والبقسماط واكبس كويس بايدي عشان التغليفة متفكش


 
هنا بقليها في زيت مش لازم غزير وسط لان الفراخ مستوية انا بس عايزة لونها يحمر..


 
ودة شكلها بعد التحمير..كانت جميلة جدا واهو تغيير عن الفراخ المسلوقة والمتحمرة دي


 الوصفه من