تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الأربعاء، 22 مايو، 2013

صوص الفراولة بالصور و الخطوات


فراولة مغسولة و مقطة كل حبة اى نصفين

ربع كوب سكر ممكن اكثر حسب الذوق

ملعقة كبيرة نشا

 
على نار هادئة نضع الفراولة و السكر مع ربع كوب ماء


 
بعد مرور 5 دقائق هتبدأ الفراولة تعمل صوص خفيف


 
نذوب ملعقة النشا فى ملعقتين ماء


 
ثم نضيفها ع الفراولة و نقلب


 
بعد مرور 10 دقايق هيكون الصوص جاهز

ملحوظة هامة جداا النار لازم تكون هااااااااادئة


 
شكل صوص الفراولة و مالزلت قطع

لو حابين الصوص بدون قطع نضعة فى الخلاط بعض ما يبرد تماما و بكدا يكون صوص بدون قطع


 
هنا الشكل النهائى للصوص


 الوصفه من