تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الجمعة، 17 مايو، 2013

طاجين تورلى دايت


2ثمرة بطاطس مقطعة مكعبات
2 كوسا مقطعة حلقات
كوب بسلة و جزر
فلفل ملون
بصلة مقطعة جوليان
فص ثوم مفرى
نصف ليمونة
ملعقة كبيرة صلصة طماطم
مكعب مرقة
ربع ملعقة صغيرة زعتر و ريحان مجفف
ملح و فلفل اسود
 
 
نخلط كل المكونات مع بعض جيدا




 
نذوب مكعب المرقة مع الصلصة فى كوب كبير ماء ساخن



نضع الخضار و الماء فى حلة ع النار بدون اضافة اى دهون خالص و نتركها على نار متوسطة تغلى 10 دقايق





 
هيكون شكلها كدا نطفى عليها و طبعا ممنساش نظبط الملح و الفلفل الاسود و نذوق عشان اصلا المرقة بيكون فيها ملح ناخد بالنا



و ننقلها للبرام و لو الماء قلت اووى نذوها و ندخلها فرن ساخن على درجة حرارة اعلى من المتوسط و و نغطى البرام كويس جداا لحد ما تستوى






 
و هنا شكلها بعد ما استوت تمام