تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الخميس، 23 مايو، 2013

الكريب بصوص الفراولة


كوب دقيق

ربع كوب سكر

2 بيضة

كوب حليب

ملعقتين كبار زبدة

رشة قرفة

ربع ملعقة صغيرة فانيلا
  
نضع كل المكوانات فى الخلاط

 
الى ان يخطلت بهذا الشكل


 
ثم نتركة يرتاح فى التلاجة نصف ساعة


 
ثم نجهز الطاسة الخاصة لعمل الكريب و ندهنها زيت بسيط


 
ثم نأخذ مقدار كبشة من الخليط


 
و نوزعها فى الطاسة بهذا الشكل


 
اول ما تبدأ تظهر فقعات صغيرة و الجوانب تتحمر قليلا\


 
نقلبها على الوجة الاخر


 
هنا كمية الكريب جاهزة للحشو

المقدار طلع معايا 4 كريب



نحشى الكريب بصوص الفراولة 
  طريقتة على اللينك التالى
 http://shahya-tayba.blogspot.com/2013/05/blog-post_3592.html

  
و نقدمة و نرش علية شوية سكر بودر

الوصفه من