تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الأربعاء، 22 مايو، 2013

سمك سلمون من مطبخ شاهي


كيلو سمك سلمون

3 فص ثوم مدقوق

عصير 2 ليمونة كبيرة

ربع ملعقة صغيرة كمون

ربع ملعقة صغيرة شطة

ملح و فلفل اسود

نتركها فى التتبيلة على الاقل ساعتين
 
 
نحمر السمك على الجريل او ممكن فى طاسة تيفال

و ندهن الجريل بملعقة زبدة و زيت

 
هنا السمك بدا يتحمر و يأخد لون الشوى

 
نرص السمكات فى صينية و ندخلها فرن ساخن على حرارة متوسطة لمدة 10 دقايق

 
و نطلع السمك من الفرن

 
يقدم مع ارز السمك وممكن مع رز ابيض


الوصفه من