تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الجمعة، 17 مايو، 2013

سجق بالبطاطس و المشروم من مطبخ شاهي


نصف كيلو سجق
2 بطاطس وسط مقطعة حلقات رفيعة
بصة متوسطة مقطعة حلقات
طماطم حلقات
مشروم
ملعقة صغيرة مسترد
رشة صغيرة جداا بهارات مشكلة و بابريكا
شطة حسب الذوق
ملعقة كبيرة صلصة
ملعقة كبيرة كاتشب
زيت زيتون
 
نشوح البصل و السجق فى ملعقة زيت زيتون الى ان يتغير لونة و يتحمر البصل




 
ثم نرفعهم من ع النار و نضعهم فى طبق




 
فى نفس الطاسة نضع البطاطس و المشروم و نقلب 5 دقايق





 ثم نضيف السجق و البصل مرة اخرى مع المسترد و البهارات و الملح و الفلفل الاسود و نقلب جيدااااااا

 
ثم نضيف الطماطم و نقلب 5 دقايق


 
ثم نضعهم فى قالب بيركس او اى صينية للفرن


 
و نذوب الصلصة و الكاتشب فى نصف كوب ماء ساخن


 
و نضيف الصلصة على السجق و نغطي القالب و على فرن ساخن ع حراررة متوسطة لحد ما يستوى


 
هنا استوت و جاهز للتقديم


 الوصفه من