تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الأحد، 9 يونيو، 2013

اومليت بالسبانخ والجبن

المقادير
2 بيضة وملح وفلفل اسمر

حوالى نصف كوب سبانخ مفطع صغير

ربع كوب جبن فيتا ( ممكن تستخدمى جبن قريش اللى متوفر عندك )

ملعقة طعام زيت

الطريقة

نخفق البيض مع الملح والفلفل الاسمر ثم نضعه فى طاسة بعد ما نسخن الزيت

  وقرب ما ينضج البيض نضيف السبانخ والجبن على نصف الاومليت


  وقرب ما ينضج البيض نضيف السبانخ والجبن على نصف الاومليت




ولما ينضج البيض نطويه الى نصفين


ونتركه حوالى دقيقة اخرى ثم يقدم بالهنا والشفا

 
 الوصفه من
 

0 التعليقات :

إرسال تعليق