تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الثلاثاء، 11 يونيو، 2013

باستا بنكهة الثوم واللحم المفروم

لطبخ اللحم انا بشوح بصلة مفرومة مع فلفلة مكعبات صغيره وانزل اللحم مع قطعة شطة وهيل مطحون وقرفة مطحونة وفصين ثوم مفرومين وفلفل اسمر مطحون طازج والملح اخر شى عشان اللحم ميتكتلش

بس ينطبخ اللحم بنزل طماطم مفرومه ومع صلصلة واسيب الطماطم تتسبك واظبط الطعم بالبهارات المفضلة



 اجهز فصين او ثلاثة ثوم حسب الرغبة نقطعهم شرائح رفيعة وهنحتاج للوصفة زيت زيتون افضل شى معاها

 
نحمى زيت الزيتون لثوانى ونضيف شرائح الثوم ونقلب بس تطلع ريحتها نضيف الباستا


 
بنقلبها كويس فى الزيت وانتى بتتحكمى فى كمية الزيت حسب الرغبة انا عادة مش بضيف كثير عشان الصحة بس كل ما يكثر اكيد اشهى واطعم


 
للتقديم بصف الباستا فى الطبق وعليها اللحم بالصلصة مع رومى او بارميزان مبشور وهى سخنة والجبن هيسيح لوحده


الوصفه من
 

0 التعليقات :

إرسال تعليق