تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الثلاثاء، 25 يونيو، 2013

كنافة بالقشطة :)) بالصور و الخطوات


بنجهز باكت 500 جرام من الكنافة ونضربها فى الكبة وهى مثلجة لو عاوزاها ناعمة او نفككها بايدينا

نذوب كمية زبده ونفركها مع الكنافة ونصف نصف كمية اكنافة فى صينيه تدخل الفرن

 

للقشطة او الكريمة زى ما تحبو تسموها
نصف لتر حليب
3 ملاعق كبيرة نشا
3 ملاعق كبيرة سكر
ملعقة صغيره فانيلا
وعلبه قشطة

الطريقة بنحط الحليب عالنار ونذوب النشا فى شوية حليب مع الفانيلا والسكر بس يغلى الحليب عالنار نضيفله باقى المكونات وبس يبردو نضيف علبه القشطة ونقلب ونصب الخليط ده على الكنافة مع التوزيع براحة لحد قبل الاطراف على طول


 نضيف باقى الكنافة ونربت عليها بالراحة

 
وتدخل فرن حامى 180 لحد ما تحمر الاطراف ونشغل الشواية لثوانى كونى حذرة وزينيها بطريقتك الحلوة
والصينيه الحلوة دى كان فيها هدية من صديق لزوجى واحتفظت بيها للحلويات :)) مدبرة
وننزل عليها السيرب و نسيبها تبرد ونقطعها ونقدمها سهلة وجميلة بجد جربوها

السيرب كوب مياه وكوب سكر ولما يغلى بضيف عصرة ليمون والفانيلا فى الاخر




 صورة قريبة للتشويق


 من

1 التعليقات :

تسلم ايدك طعمهايجننننننننننن

إرسال تعليق